Wie zijn wij?

SolliciteerLeer is gespecialiseerd in het geven van sollicitatietrainingen en aanvullende loopbaan– en sollicitatiebegeleiding. We leveren hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo maken wij het voor iedereen mogelijk om eigen ambities te realiseren!

Ons aanbod wordt verzorgd door een ervaren trainer gespecialiseerd in het geven van sollicitatietrainingen. Daarnaast is hij ook opgeleid tot P&O professional, loopbaanadviseur en -coach. Het voordeel hiervan is dat hij naast het geven van sollicitatie- en communicatietrainingen ook kennis en ervaring heeft in loopbaanadvisering, -coaching, –begeleiding en in het houden van sollicitatiegesprekken. Tijdens de training wordt alle kennis en vaardigheden van onze trainer ingezet om u de benodigde sollicitatievaardigheden en technieken aan te leren om succesvol te zijn.

SolliciteerLeer biedt  eendaagse-, tweedaagse en avond sollicitatietrainingen aan. Tevens verzorgen wij loopbaanbegeleiding en persoonlijke begeleiding tijdens het solliciteren.

De naam
De betekenis van solliciteerleer is een woordspeling tussen het woord “solliciteer” dat afkomstig is van solliciteren en van het woord leer. In het verleden (rond 1864) gebruikte men het woord leer voor ladder. Een ladder is het eenvoudigste middel om hogerop te komen. Neem twee latten en spijker er dwars een heleboel korte latjes op en je hebt een ladder. ‘Leer’ staat ook voor les, theorie, wetenschap of een aantal ideeën. Een ladder is dan ook het juiste symbool voor onze trainingen en begeleiding. Onze trainingen en begeleiding zijn voor u eenvoudig bereikbaar door de hoogwaardige kwaliteit die wij leveren tegen een scherpe prijs. Tevens zijn onze trainingen en begeleiding het juiste middel om hogerop te komen. Door het volgen van onze trainingen en begeleiding zal u uw doelen (sneller) gaan realiseren, dit doordat u in het bezit bent van de juiste kennis en vaardigheden. Na het volgen van onze training zal u het verschil gaan maken en ervaren.

‘SolliciteerLeer,  de beste begeleiding om uw ambities te realiseren!’


 

Comments are closed.