Ons aanbod / Eendaagse sollicitatietrainingen


 • U wordt binnen 1 dag volledig voorbereid op het sollicitatietraject. Na de training beschikt u over de juiste kennis en vaardigheden om succesvol te kunnen solliciteren.
 • Alle aspecten van solliciteren komen aan bod en worden geoefend zoals het zoeken naar vacatures, netwerken, vacature-analyse, het verzamelen van informatie over de vacature en de organisatie, het telefoonscript, telefonisch contact opnemen met de werkgever, het schrijven van een sollicitatiebrief en CV, communicatieve vaardigheden en gesprekstechnieken, het formuleren en presenteren van kwaliteiten en ontwikkelpunten en het sollicitatiegesprek.
 • De eendaagse sollicitatietraining is een korte en krachtige training die een perfecte voorbereiding is op het sollicitatietraject. De tweedaagse en avond sollicitatietraining gaat dieper in op de verschillende aspecten van het solliciteren en technieken en vaardigheden worden nog grondiger getraind. Tijdens de tweedaagse en de avond training werkt u aan een maatwerk sollicitatiebrief en CV waarmee u direct kunt solliciteren.
 • Onze dagtrainingen zijn inclusief leermiddelen, koffie, thee en een uitgebreide lunch.
 •  

  Deelname aan de eendaagse sollicitatietraining bedraagt € 179,00 incl. BTW

  Klik hier om direct in te schrijven voor onze eendaagse sollicitatietraining

   


   

  Comments are closed.