Ons aanbod / Loopbaanbegeleiding

Naast sollicitatietrainingen biedt SolliciteerLeer ook loopbaanbegeleiding aan. Indien u nog geen duidelijk beeld heeft van de verdere ontwikkeling van uw loopbaan of wat u precies wilt gaan doen dan is het ook mogelijk om middels een loopbaantraject uw loopbaanwensen en –doelen in kaart te brengen.

De vragen “Wie ben ik?”, “Wat kan ik?” en “Wat wil ik?” staan hierbij centraal. Samen met een ervaren loopbaanadviseur / -coach worden middels gesprekstechnieken, professionele persoonlijkheidstesten en interessetesten, opdrachten en oefeningen uw loopbaanwensen en loopbaandoelen in kaart gebracht. Dit alles wordt uitgewerkt in een concreet actieplan.

Resultaat

U heeft meer zelfinzicht in o.a. door antwoorden op de vragen “Wie ben ik?”, “Wat kan ik?” en “Wat wil ik?”. De antwoorden op deze vragen zijn verwerkt in een concreet actieplan met loopbaandoelen waarmee u succesvol invulling geeft aan uw toekomst zoals u dat wilt.

Duur van het loopbaantraject

Het loopbaantraject bestaat uit een intakegesprek en een aantal vervolggesprekken (circa 3 tot 5) van 1 a 1,5 uur. Na het intakegesprek kan een indicatie worden gegeven van het aantal benodigde gesprekken en wordt een offerte gemaakt.

 

Deelname aan een intakegesprek bedraagt  € 59,00 incl. BTW.

Na het intakegesprek wordt een offerte aangeboden voor het vervolgtraject.

Klik hier  om direct in te schrijven voor een intakegesprek van een loopbaantraject*

 
 *Na aanmelding zal contact met u worden opgenomen voor het inplannen van het intakegesprek.

 


 

Comments are closed.