Inschrijven

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor een van de sollicitatietrainingen van solliciteerleer of voor een loopbaantraject. U kunt zich inschrijven door middel van het invullen van het digitale invulformulier. U treft het invulformulier aan door op een van onderstaande linken te klikken. Nadat u het formulier volledig hebt ingevuld kunt u het digitaal naar ons verzenden. Op het invulformulier kunt u de voor u gewenste trainingsdatum aangeven.

Klik hier om direct in te schrijven voor onze avond sollicitatietraining (4 avonden)

Op maandagavond 30 september 2013 gaan wij weer van start met onze avond sollicitatietraining in het Van Haestrechtcollege te Kaatsheuvel. Op maandagavond 4 november 2013 staat de volgende avond sollicitatietraining gepland die ook in het Van Haestrechtcollege zal plaatsvinden.

Klik hier om direct in te schrijven voor onze eendaagse sollicitatietraining

Klik hier om direct in te schrijven voor onze tweedaagse sollicitatietraining

Klik hier voor het aanvragen van een offerte voor een groepstraining of loopbaanbegeleiding voor groepen


Inschrijf- en betalingsprocedure

Inschrijving geschiedt middels digitaal invulformulier. Na verzending ontvangt u van ons binnen 3 werkdagen een factuur die per mail wordt verzonden. Uw inschrijving wordt definitief nadat u de kosten voor de training, conform de gestelde termijn in de factuur, heeft overgemaakt op bankrekeningnummer: 1699.42.511 t.n.v. SolliciteerLeer Sollicitatietrainingen te Waalwijk. Na de definitieve inschrijving krijgt u een uitnodiging toegestuurd met daarin alle benodigde informatie omtrent deelname aan de training, trainingslocatie en routebeschrijving.

Annuleren van de opleiding
Het kosteloos annuleren van uw definitieve inschrijving is mogelijk tot 2 weken voorafgaand aan de training.
Daarna  zal 50% van de totale kosten in rekening worden gebracht.


 

Comments are closed.