Wie zijn wij / Uitgangspunten

Het uitgangspunt van onze trainingen en begeleiding is dat zij voldoen aan onderstaande criteria:

  • leerzaam. Na deelname weet u alle ins– en outs met betrekking tot solliciteren, zijn uw onzekerheden weggenomen en beschikt u over de benodigde inzichten en vaardigheden om succesvol te zijn;
  • praktijk– en doelgericht. Gedurende de training werkt u aan een maatwerk sollicitatiebrief en CV waarmee u direct kunt solliciteren. Hiermee zetten onze trainingen u direct in beweging!
  • boeiend en afwisselend. Naast sollicitatietechnieken kijken we onder andere naar kwaliteiten, ontwikkelpunten en wijze van communiceren. We wisselen theorie en opdrachten met elkaar af.
  • interactief. Alle groepsleden worden actief betrokken tijdens de training. Door inzichten en feedback van de trainer en van de groep wordt het leereffect vergroot.
  • goed verzorgd. Onze dagtrainingen zijn inclusief leermiddelen, koffie, thee en uitgebreide lunch. Onze dagtrainingen worden gegeven in een 4 sterren hotel dat voorziet in zeer goede trainings– en verblijfsfaciliteiten in een prettige omgeving. Onze avondtrainingen zijn ook inclusief leermiddelen en worden verzorgd op verschillende locaties in verschillende regio’s.
  • effectief. Na deelname aan de training zult u door een goede voorbereiding, aangeleerde vaardigheden en nieuwe inzichten meer succesvol zijn dan uw medesollicitanten en maakt u meer kans op die baan!

 

‘SolliciteerLeer maakt van een trainingsdag meer dan alleen trainen’. 

Comments are closed.