Ons aanbod / Tweedaagse en avond sollicitatietrainingen

Alle aspecten van solliciteren komen aan bod en worden geoefend zoals het zoeken naar vacatures, netwerken, vacature-analyse, het verzamelen van informatie over de vacature en de organisatie, het telefoonscript, telefonisch contact opnemen met de werkgever, het schrijven van een sollicitatiebrief en CV, communicatieve vaardigheden en gesprekstechnieken, het formuleren en presenteren van kwaliteiten en ontwikkelpunten en het sollicitatiegesprek.
• Tijdens de tweedaagse sollicitatietrainingen gaan we dieper in op alle aspecten van het solliciteren dan bij de eendaagse training. Technieken en vaardigheden worden nog grondiger getraind en er wordt dieper ingegaan op uw kwaliteiten en ontwikkelpunten en de onderbouwing en presentatie hiervan. Aan het einde van de training bent u tevens in het bezit van een sollicitatiebrief en CV die aansluit op een gewenste vacature waarmee u direct kunt solliciteren.
• Het programma van de tweedaagse sollicitatietraining wordt ook gegeven in een avondprogramma bestaande uit 4 avonden van 19.00 tot 22.00 uur.
• U wordt binnen 2 dagen of 4 avonden volledig voorbereid op het sollicitatietraject. Na de training beschikt u over de juiste kennis en vaardigheden om succesvol te kunnen solliciteren.
• Onze tweedaagse en avond sollicitatietrainingen zijn inclusief leermiddelen.
De tweedaagse dagtraining is inclusief uitgebreide lunch, koffie en thee.

Op maandagavond 30 september 2013 gaan wij weer van start met onze avond sollicitatietraining in het Van Haestrechtcollege te Kaatsheuvel. Op maandagavond 4 november 2013 staat de volgende avond sollicitatietraining gepland die ook in het Van Haestrechtcollege zal plaatsvinden.


Deelname aan de avond sollicitatietraining bedraagt € 225,00 incl. BTW.

Klik hier om direct in te schrijven voor onze avond sollicitatietraining (4 avonden)


Deelname aan de tweedaagse training bedraagt € 299,00 incl. BTW.

Klik hier om direct in te schrijven voor onze tweedaagse sollicitatietraining


 

Comments are closed.